Geschreven door Josien Frederix op . Geplaatst in Ervaring, Stoelmassage op het werk

Ik neem al 5 jaar deel aan de stoelmassages. Voor mij is het echt een rustpunt eens in de twee weken. Ik heb al vele jaren dezelfde masseur, Josien. Het is fijn om een vertrouwd gezicht te zien. Josien weet wat er speelt en denkt mee met mij. Dat is echt haar sterkste kant. Ze draait geen standaard riedel af maar heeft oog voor het individu. Een flinke groep mensen komt speciaal voor haar en dat geldt ook voor mij.

De stoelmassages zijn een rustpunt op drukke werkdagen. Dat ervaar ik elke keer weer als ik er heen ga. De ene keer lukt het beter om te ontspannen dan de andere keer, maar meestal kan ik me er makkelijk aan overgeven. Zeker met hulp van Josien. Ik moet regelmatig vliegen voor mijn werk. De overgang van buitenland naar thuis is soms groot. Dan heb ik wat opstartproblemen. Op zo’n moment is een stoelmassage ideaal. Het brengt me weer terug in mijn lijf en helpt me om te ‘landen’.

Een stoelmassage is heel low profile. Je kunt er naar toe, het kost weinig tijd en is niet ingrijpend. Mijn advies aan iedereen zou zijn: probeer het gewoon. Als je het niet prettig vindt, hoeft het niet en anders is het alleen maar winst als je er goed bij voelt!

Anneke uit Utrecht 48 jaar

Trackback van jouw site.