Duurzame inzetbaarheid Maastricht

Ben jij een werkgever, een ondernemer met personeel of een leidinggevende en ervaar je dat de werknemers te maken hebben met hoge werkdruk, vele op elkaar volgende deadlines, langdurig zitten, veel computer werkzaamheden hebben of vaak vanuit een onnatuurlijke houding werken. Er is een efficiënte methode om klachten te voorkomen, de werknemer in balans te houden, de stresshormonen te verminderen en meer gefocust en vanuit positieve hernieuwde energie hun werkzaamheden te laten hervatten.

De meeste werknemers die ik behandel willen in essentie allemaal hetzelfde. Resetten en opladen, even stilstaan in de waan van de dag, aandacht voor hun klacht om vervolgens weer gefocust aan het werk te gaan met als uiteindelijk doel vitaal en vanuit balans in het leven.

foto-dlStoelmassage op het werk zorgt ervoor dat de werknemer na 20 minuten direct ervaart dat fysieke klachten minder zijn of zelfs verdwenen, ontspannen en opgeladen is. De werknemer kan gefocust vanuit positieve hernieuwde energie zijn werkzaamheden weer oppakken.

Wil jij dit ook? Ik geef graag een gratis demonstratie stoelmassage voor het (HR) management, zodat je kunt ervaren wat een behandeling doet op de werkplek. Jouw vraagstelling bespreken en een op maat oplossing aanbieden. Omdat het om de werknemers gaat geef ik graag nog 2 liefhebbers die het goed kunnen gebruiken een gratis verkwikkende stoelmassage.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met me op via het contactformulier of bel of app me 06 408 64 955.

loraine reuvers“Door veel computerwerk en geen goede werkhouding kreeg ik veel last aan mijn linkerschouder. Deze blessure belemmerde mij ook thuis en ik stond op het punt om een huisarts of fysiotherapeut te bezoeken. Via mijn werk ben ik in aanraking gekomen met Josien die ik vertelde over mijn pijnklacht. Ze heeft deze plek 20 minuten behandeld en al na 1 keer voelde ik direct verbetering. Nu na de tweede behandeling ben ik helemaal klachten vrij. Ik ben helemaal overtuigd van de positieve werking van haar stoelmassage!”

Loraine uit Maastricht

Het geeft me lucht in het werk en meer rust. En het maakt het voor mij mogelijk om op mijn werk – ondanks de stress die erbij komt kijken – gezond te blijven functioneren.

astrid-mols“Eens in de twee weken zit ik op de stoel bij Josien voor een stoelmassage. Dit gebeurt tijdens werktijd en is altijd een welkome afwisseling omdat ik het in mijn functie altijd erg druk heb en dus vaak ingespannen – en ook gespannen – zit te werken. Soms denk ik dat het met mijn rug wel goed zit, maar dan blijken er toch allerlei knopen te zitten die Josien er met zachtheid en aandacht zo veel mogelijk uit masseert. Verder kan ik bij Josien altijd even mijn hart luchten over wat me op dat moment bezig houdt. Ook daarin is Josien aandachtig en rustig. Een goed luisteraar. In die twintig minuten lijkt het alsof ik er een uur uit ben. Het geeft me lucht in het werk en meer rust. En het maakt het voor mij mogelijk om op mijn werk – ondanks de stress die erbij komt kijken – gezond te blijven functioneren.” Astrid uit Duiven 48 jaar.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met me op via het contactformulier of bel of app me 06 408 64 955.