Josien Frederix

vinkje Gediplomeerd  massagetherapeut. Aan de Academie voor Massagetherapie in Utrecht, Holos, volgde ik de vierjarige opleiding tot massage therapeut.  Tevens ben ik gecertificeerd stoelmasseuse.  Bij Touch Pro® Europe in Rotterdam en bij ESOTERRA in Utrecht ben ik tot stoelmasseur getraind. Breed opgeleid en overal waardevolle dingen geleerd. Waardoor ik mijn eigen stijl heb ontwikkelt.

vinkje Hoge kwaliteit stoelmassages

vinkje Massages stem ik af op het individu en maak gebruik van verschillende massagetechnieken. Door in te spelen op de persoonlijke behoefte en klachten komt een massage op maat tor stand. 

vinkje Ik geef regelmatig aanvullend advies om zelf actief bezig te zijn om klachten te minderen en vitaliteit te bevorderen. Dit zijn altijd passende tips, dat het moet passen bij je klacht, maar ook bij je persoonlijkheid en leven van dat moment. Ik hou van kleine aanpassingen, die moeiteloos te integreren zijn in het dagelijks leven. Zo ga je ze ook toepassen en blijf je het ook doen.

vinkje Ik werk hygiënisch, de stoel wordt na iedere behandeling gereinigd. Zo ook mijn handen. Ik werk met wegwerp hoofdsteundoekje. Iedere deelnemer krijgt een eigen schoon en nieuw doekje.

 vinkje Indien nodig verwijs ik door naar bijvoorbeeld huisarts, bedrijfsarts, osteopaat, voedingsdeskundige of fysiotherapeut.

 vinkje Als het mogelijk is werk ik samen met ergotherapeuten en Arbodienst  om de vitaliteit te vergroten en het ziekteverzuim te verkleinen.

 vinkje Ik heb individuele aandacht voor de mensen die ik behandel. Ik weet wie ik voor me heb. Ik ken de klachten en zie of herken voorruitgang of juist niet. Dan adviseer ik een andere interventie.

vinkje Ik heb 19 jaar ervaring in het massage vak.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met me op via het contactformulier of bel of app me 06 408 64 955.

 logo-de-limburger