Magnesium als anti-stress middel

Geschreven door Josien Frederix op . Geplaatst in Blogs

zechsal blogZechsal is een natuurlijk rustgevend middel, dat zowel preventief (om te voorkomen) als curatief (helend) kan worden toegepast. Het ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten. De Engelsen noemen magnesium ‘ the relaxation mineral’ vanwege de totale ontspanning voor het hele lichaam die het veroorzaakt.

 

Door de algehele ontspanning in het lichaam die magnesium veroorzaakt en het wegnemen van stress, slapen veel mensen beter na het gebruik van Zechsal. Zelfs mensen met hardnekkige slaapproblemen rapporteren een veel betere nachtrust.

De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Een heilzaam voeten bad met magnesiumchloride voor het slapen gaan is een prettige manier om stress en de bijkomende klachten te verminderen.

Wil je het proberen ga dan naar www.zechsal.eu en gebruik als kortingscode JOSIEN en ontvang 10% korting. Deze korting kun je zo vaak gebruiken als je wil.

Dosering en gebruik

Voor normaal onderhoud van uw magnesiumbalans, neem twee keer per week een voeten bad. Bij gezondheidsklachten om de dag een voeten bad  nemen, bij voorkeur ‘s avonds voor het slapen gaan. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.