Nieuwe energie na een stoelmassage!

Geschreven door Josien Frederix op . Geplaatst in Stoelmassage op het werk

De ervaring van Fransien over de stoelmassages.Fransien

“De stoelmassage is echt een moment voor mezelf, even weg van het werk en de alledaagse stress. Back to basic, luisteren naar je lichaam en even op de rem trappen. Na een stoelmassage kan ik weer uitgerust aan het werk. De schouders zijn niet meer opgetrokken en ik kijk weer met een frisse blik naar mijn werkzaamheden. Met nieuwe energie ga ik verder waar ik gebleven was.

Josien straalt veel vriendelijkheid en rust uit. Ik voel me altijd gelijk op m’n gemak bij je. Tijdens de stoelmassage kun je over van alles praten (zakelijk/privé), het voelt vertrouwd. Maar ook helemaal niks zeggen is prima.

De stoelmassage brengt mij een moment van ontspanning midden op een de drukke werkdag. Ik ben er een aantal jaren geleden mee gestart als bewuste actie in het kader van ‘beter voor mezelf zorgen’. De behandeling zie ik als een preventieve actie om spanningsklachten te voorkomen, maar vooral ook als een moment van rust, een moment waarop ik even niet hoef te denken en mag genieten. Is er eventueel toch sprake van een klacht, dan kan deze ‘meegenomen’ worden.

Het moment zelf ervaar ik als prettig en ontspannen, een cadeautje voor mijn welzijn. De persoonlijke benadering van Josien gericht op gericht op gezondheid en welzijn van de ontvanger en de manier waarop zij dit invult, ervaar ik als een mooie aanvulling en als bijzonder prettig! Zo kan ik weer fris aan de slag. Een aanrader dus!”

Een stoelmassage is maatwerk. Iedereen is unique en heeft zijn persoonlijke wensen, behoefte en verhaal. Middels een kort  gesprek weet ik de behandeling af te stemmen op de behoefte van dat moment. Het kan een standaard massage zijn, maar ook een behandeling gericht op specifieke klachten. Ik geef tevens eenvoudige adviezen over gezond leven en gezond gedrag. Daarnaast kunnen enkele oefeningen worden meegegeven die ertoe bijdragen dat eventuele klachten verminderen of minder snel ontstaan.

Soms ligt er de uitnodiging om te kijken waar de klacht vandaan komt. De massage is dan ook het middel om te ervaren wat er onderhuids speelt. Welke overtuigingen of gedachtepatronen maken dat je spanning ervaart. Jezelf (ont)moeten, bewustwording en weer contact maken met je innerlijke kracht zijn belangrijke aspecten van mijn behandelingen. Met als gevolg gezonde leefstijl en gezond gedrag.

De stoelmassage kan op elk moment en op elke plek gegeven worden. De massage wordt door de kleding gegeven, terwijl de werknemer in een door mij meegenomen ergonomisch gevormde stoel zit. 

Een oplossing voor fysieke en mentale stressklachten binnen jouw bedrijf! Neem contact met me op om te ontdekken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen! contact@stoelmassagemaastricht.nl

Deel dit bericht met je netwerk!

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter