Over Heel-Stoelmassage

Heb je een kantoorbaan, waarbij je veel zit en langdurig computer werkzaamheden verricht?

Heb je aan het eind van de dag last van vermoeide of zelfs pijnlijke nek, schouders of armen.

Heb je hierdoor avonds geen energie meer om te gaan sporten. Word jij er in de nacht een paar keer wakker van. Start jij je weekend, door de oplopende spanning in je nek en schouders, met hoofdpijn.

Je kunt dit veranderen door een stoelmassage bij jou op het werk

Een stoelmassage is een moment om te herstellen. Je vermoeide of zelfs pijnlijke spieren worden behandeld.  Soms kom je door die ontspanning op ideeën en weet je hoe je een probleem kunt aanpakken. Kun je hoofd- en bijzaken beter onderscheiden. Met hernieuwde energie kun je gefocust weer je werkzaamheden oppakken

Herken je dit en heb je een vraag of interesse vul dan het  contactformulier  in of bel of app me 0648064955  

josien frederix_web-002

jose“Door de verhuizing en alles eromheen, had ik wat lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, erg moe en  stressvol. Maar dankzij de Massage van Josien Frederix voel ik mij herboren. Het is een echte aanrader deze behandeling.” José, uit Maastricht.

loraine reuvers“Door veel computerwerk en geen goede werkhouding kreeg ik veel last aan mijn linkerschouder. Deze blessure belemmerde mij ook thuis en ik stond op het punt om een huisarts of fysiotherapeut te bezoeken. Via mijn werk ben ik in aanraking gekomen met Josien die ik vertelde over mijn pijnklacht. Ze heeft deze plek 20 minuten behandeld en al na 1 keer voelde ik direct verbetering. Nu na de tweede behandeling ben ik helemaal klachten vrij. Ik ben helemaal overtuigd van de positieve werking van haar stoelmassage!”  Loraine uit Maastricht

Stoelmassage op kantoor is een snelle efficiënte manier om werk gerelateerde klachten zoals RSI en nek- en schouder klachten door veel computerwerk en slechte werkhouding te behandelen.

Kitty Hermsen“De stoelmassages van Josien zijn echt belangrijk voor me, omdat ik nogal last heb van stijve spieren. Het doet me echt goed dat er aandacht aan besteed wordt. Het is voor mij toch anders dan fysiotherapie, waar meer oppervlakkig gemasseerd wordt , en Josien juist dié spieren pakt die me op dat moment parten spelen. Dat is wat Josien voor mij bijzonder maakt, dat ze niet alleen de standaard stoelmassage doet, maar daarbuiten goed naar je luistert en daar ook echt wat mee doet! Verder is ze een luisterend oor, en niet alleen op lichamelijk gebied maar ook geestelijk kan ze je op de goede weg helpen! Het is voor mijn werkgever natuurlijk belangrijk dat er wat aan mijn fysieke klachten gedaan wordt, zodat ik niet daardoor thuis kom te zitten.” Kitty Hermsen. 56 jaar uit Elden.

Heb je een vraag of interesse vul dan het  contactformulier  in of bel of app me 0648064955