Over Heel-Stoelmassage

De meeste mensen komen bij me als ze fysieke klachten hebben door verschillende oorzaken. Te denken aan veelvuldig en langdurig computer gebruik. Lang en vaak in dezelfde houding zitten of repeterende handelingen. Tijdelijke situaties kunnen lijden tot onbalans in iemands werk en leven. Te denken aan deadlines, werkdruk, verhuizing, zwangerschap of echtscheiding. Ook dan kunnen mensen te maken met spierklachten of spanningshoofdpijn. Soms zijn de tijdelijke situaties al een poos afgerond en kunnen mensen niet de balans terug vinden. Voelen zich nog gehaast of blijven moe. Ook dat zijn redenen om te kiezen voor een massage. Mensen die chronisch ziek zijn ervaren de voordelen van een massage.

Mensen die ik behandel willen aandacht voor de klacht, maar ook even een rustmoment ervaren, ontspannen. Resetten en opladen, even stilstaan in de waan van de dag. Om weer ruimte te ervaren fysiek en mentaal. Weer bewust zijn van wat ze zelf kunnen doen om vitaliteit te bevorderen of behouden.

Meestal blijven mensen kiezen voor massage als onderhoud om in balans te blijven. Om ziekteverzuim te voorkomen. Om de onbalans te herstellen en zo vitaal mogelijk te blijven fysiek en mentaal.

De meeste bedrijven waar mensen langdurig zitten en met een pc werken maken gebruik van stoelmassage op het werk.

Bedrijfsmassage  is een snelle efficiënte manier om werk gerelateerde klachten zoals RSI en nek- en schouder klachten door veel computerwerk en slechte werkhouding te behandelen.

Door een stoelmassage van 20 minuten ervaar je direct dat fysieke klachten minder zijn of zelfs verdwenen, dat je ontspannen en opgeladen bent. Je voelt je fitter, energieker en meer gefocust. Je kunt vanuit positieve hernieuwde energie je werkzaamheden weer oppakken.

marketing-007

massagestoelDe stoel neem ik mee, deze is opklapbaar en te vervoeren in een tas. Binnen 10 minuten heb ik een fijne werkplek gecreëerd waar ik kan behandelen.

 

 

 

 

 

 

jose“Door de verhuizing en alles eromheen, had ik wat lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, erg moe en  stressvol. Maar dankzij de Massage van Josien Frederix voel ik mij herboren. Het is een echte aanrader deze behandeling.” José, uit Maastricht.

 

 

loraine reuvers“Door veel computerwerk en geen goede werkhouding kreeg ik veel last aan mijn linkerschouder. Deze blessure belemmerde mij ook thuis en ik stond op het punt om een huisarts of fysiotherapeut te bezoeken. Via mijn werk ben ik in aanraking gekomen met Josien die ik vertelde over mijn pijnklacht. Ze heeft deze plek 20 minuten behandeld en al na 1 keer voelde ik direct verbetering. Nu na de tweede behandeling ben ik helemaal klachten vrij. Ik ben helemaal overtuigd van de positieve werking van haar stoelmassage!”  Loraine uit Maastricht

Kitty Hermsen“De stoelmassages van Josien zijn echt belangrijk voor me, omdat ik nogal last heb van stijve spieren. Het doet me echt goed dat er aandacht aan besteed wordt. Het is voor mij toch anders dan fysiotherapie, waar meer oppervlakkig gemasseerd wordt , en Josien juist dié spieren pakt die me op dat moment parten spelen. Dat is wat Josien voor mij bijzonder maakt, dat ze niet alleen de standaard stoelmassage doet, maar daarbuiten goed naar je luistert en daar ook echt wat mee doet! Verder is ze een luisterend oor, en niet alleen op lichamelijk gebied maar ook geestelijk kan ze je op de goede weg helpen! Het is voor mijn werkgever natuurlijk belangrijk dat er wat aan mijn fysieke klachten gedaan wordt, zodat ik niet daardoor thuis kom te zitten.” Kitty Hermsen. 56 jaar uit Elden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met me op via het contactformulier of bel of app me 0648064955