Pilot

Geschreven door Josien Frederix op . Geplaatst in Blogs

Een proefmassage of een éénmalig stoelmassage is een manier om te ontdekken of het iets is voor het bedrijf.  Spieren zijn soepel, je kunt je weer makkelijker bewegen, je bent ontspannen en opgeladen.

Door een pilot van 3 maanden ontdek je wat het doet voor de werknemers en het bedrijf op langer termijn. Door stoelmassage regelmatig aan te bieden

renee in de stoel

Verminderen werk gerelateerde klachten op langer termijn

Verbetert de concentratie

Vermindert de stress

Neemt de productiviteit toe

Worden werknemers bewust van wat ze zelf al doen of nog meer kunnen doen om gezond te blijven zowel fysiek en mentaal en zijn daar ook actief of actiever mee bezig

Vinden werknemers een zo optimaal mogelijke balans tussen werk en privé

Kortom de vitaliteit verbetert en het verzuim neemt af

Ik merk dat bewust met jezelf omgaan belangrijker is dan ooit. Het is een feit dat we in Nederland langer, anders en gezonder moeten gaan werken. De uitdaging is nu om zo gezond en vitaal mogelijk te blijven mentaal, fysiek en emotioneel. De meeste mensen die ik behandel hebben de intentie om goed voor zichzelf te zorgen. Massage zorgt ervoor dat de fysieke spierspanning vermindert en er tijd is om te resetten in de waan van de dag. Stil te staan en bewust te zijn van wat je zelf kunt doen om de spanning te doorbreken. Vaak is dat bewustzijn er wel al maar is er nog geen ruimte om ook daadwerkelijk actie te ondernemen. Door regelmaat een massage te ervaren komt die ruimte, fysiek doordat je beter kunt bewegen en ook mentaal om stappen te zetten.

Als het mogelijk is werk ik graag samen met de bedrijfsarts,  arbodienst en ergonomen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met me op via het contactformulier of bel of app me 06 408 64 955.

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.