Stoelmassage vergroot de productiviteit

Geschreven door Josien Frederix op . Geplaatst in Blogs

Hoe een stoelmassage de productiviteit van jouw bedrijf kan vergroten:

  • Spierklachten worden behandeld, daardoor zit de werknemer letterlijk en figuurlijk beter in zijn of haar vel.
  • Schadelijke gevolgen van langdurig zitten en intensief PC werkzaamheden worden door stoelmassage gecompenseerd. Spieren ontspannen en de doorbloeding wordt weer geactiveerd.
  • Klachten die kunnen ontstaan door repeterende handelingen worden door een stoelmassage op het werk voorkomen of behandeld. Een vitale medewerker presteert beter.
  • De werknemer kan even stilstaan in de waan van de dag, resetten en opladen. Dit kost 20 minuten, een pauze moment.
  • Het is wetenschappelijk aangetoond dat cortisol, stresshormonen, verminderen, waardoor de werknemer meer ontspanning ervaart in zijn lichaam en geest.
  • Het is wetenschappelijk aangetoond dat na een stoelmassage de werknemer alerter is, zich beter kan concentreren en meer gefocust is. Dit is zeer bevorderlijk voor de productiviteit van de werknemer.
  • De werknemer kan vanuit positieve hernieuwde energie verder met de dagelijkse werkzaamheden.

rixt zeelenberg “Stoelmassage is voor mij een moment om gas terug te nemen. Pas op de plaats, even naar binnen keren. Vaak ga ik rennend en enigszins gestrest vanuit het werk naar de stoelmassage toe, en kom ik er totaal ontspannen weer uit. In die twintig minuten wordt ik gereset. Ik kan daarna beter hoofdzaken van bijzaken onderscheiden, ik zie de zaken dus helderder en ik voel hernieuwde energie. Ik kom vanuit de ontspanning soms ook op ideeën of ik weet opeens hoe ik een probleem moet aanpakken.” Rixt

rianne-van-de-werff“Ik heb altijd drukke en verantwoordelijke functies gehad en die spanning bouwt zich toch op in je lichaam. Josien zorgt er dan weer voor dat ook mijn hoofd leeg is en ik weer volledig ben opgeladen: weer klaar voor de hectiek van alledag.” Rianne van de Werff

 

 

De persoonlijke aandacht en het idee dat de werkgever oprecht begaan is met de gezondheid van zijn werknemers zal het werkplezier en de productiviteit van de werknemers positief beïnvloeden.

Trackback van jouw site.