Tarieven

Stoelmassage op het werk kost tijd en geld, maar verdient zichzelf zeer snel terug!

Na 20 minuten stoelmassage op het werk zijn je fysieke klachten minder of verdwenen, je kunt je weer beter concentreren, je werkprestaties verbeteren en vanuit positieve hernieuwde energie kun jij je werkzaamheden weer oppakken.

Ik hanteer een gunstig tarief, zodat ook jouw bedrijf kan profiteren van de voordelen van stoelmassage. Het draagt bij aan het succes van jouw organisatie en het welzijn van uw personeel

 • Een behandeling  van 20 minuten kost 19 euro.
 • Als ik voor een opdracht parkeerkosten moet maken breng ik deze in rekening.
 • Alle massage benodigdheden, waaronder de massagestoel, zijn bij de prijs inbegrepen.
 • De reistijd wordt niet in rekening gebracht.
 • Voor de gemeente Maastricht zijn er géén reiskosten.
 • Betaling achteraf op factuur.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, maatwerk, betrokkenheid en medewerkers begeleiden met inzicht in een gezonde werk- en leefstijl staat bij mij centraal.
Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle organisaties verplicht. Deze regeling vervangt de oude regeling van de belastingdienst die de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel regelt. In de werkkostenregeling is ook de verstrekking van stoelmassages of bedrijfsmassages opgenomen.

De werkkostenregeling

De werkkostenregeling brengt ingrijpende veranderingen met zich mee. In de nieuwe regeling van de belastingdienst mag u als werkgever uw personeel tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoedingen per werknemer bij te houden, dan kan bedrijfsbreed.

Stoelmassages en de werkkostenregeling

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages of bedrijfsmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd.  Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de  ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte.  Deze voorwaarden zijn

 • Je hebt als werkgever een arboplan.
 • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Indien niet wordt voldaan aan deze voorwaarden kunnen de stoelmassages nog steeds onbelast worden verstrekt, maar gaan ze wel ten koste van de 1,2% ruimte in de werkkostenregeling.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met me op via het contactformulier of bel of app me 06 408 64 955.